torstai 13. marraskuuta 2014

Oskar, mun eka tilausmuotokuva


Ajattelin vaan maalata ja piirtää niin hienosti, että kaikki jotka ovat ehdottaneet mulle oikeita ammatteja katuisivat sitä. 

Hähä kosto. 

Ps. jos joku haluu muotokuvaa lyijykynällä multa voi kysellä asiasta ! En oo kallis :--) 

4 kommenttia:

  1. Piirrätkö mittasuhteet/ääriviivat ihan vapaasti kädellä, vai tyyliin valopöydän avulla läpi? :-) Mulla on vaikeuksena muotokuvissa se, ettei pelkästään kuvaa katsomalla ikinä kaikki viivat mene ihan kohdilleen. Aattelin, et onko sulla joku hyvä kikka?

    VastaaPoista
  2. En piirtänyt valopöydän läpi, vaan käytössä oli mallivalokuva joka on lopullisen piirroksen kanssa yhtä suuri ja viivotin. aloitin mittaamalla matkoja kuten silmien väli sitten kuinka paljon alempana nenä, nenän leveys, silmien leveys silmänurkista oleva matka pään reunalle jne. sit merkkailin kohdat ja leveydet piirrustus paperiin. Tuon jälkeen lähdin sitten vain merkejä noudattane ja kuvasta mallia katsoen varjostamaan. Kannattaa käyttää kasns varjostaessa mahd pehmeää lyijykynää jotta saat suuremman skaalan eri harmaan sävyjä. Varjostaminen kannattaa tehdä yhtä huolella kuin alun mittaukset, jotta kuvasta tulee näköinen.

    VastaaPoista
  3. mimmi sun töitä ihailen vieläkin oi hienoa heljä !

    VastaaPoista